Fontos tudnivalók

fontos tudnivalók

Szombat reggel találkozunk a TEDxSzeged konferencián! Már reggel 9:00-tól várunk benneteket. Érkezz időben, mert az első program pontosan 10 órakor kezdődik!


Kedves Vendégünk!

Kérjük, olvasd el végig az alábbi szöveget, amely számos praktikus információt tartalmaz a rendezvénnyel kapcsolatban.
A TED és TEDx események szinte mindenben különböznek a hagyományos konferenciáktól, ezen ne lepődj meg! Sőt, készülj fel rá!
Kérünk szépen, hogy a következők figyelembe vételével járulj hozzá, hogy mindannyian a legteljesebb TEDx-konferencia élményt élhessük át szombaton.

HELYSZÍN
Az IH Rendezvényközpont (6721 Szeged, Felső Tisza-part 2) környező utcáiban lehetséges a parkolás, külön parkoló nem áll rendelkezésre. Óvd a környezetet, ha teheted, gyere tömegközlekedéssel. Ha mégis autóval érkezel, szánj elég időt a parkolásra, nehogy ezért maradj le a 10 órás, pontos kezdésről!

SZEKCIÓK ÉS PROGRAM
9.00-9.50: Regisztráció
10.00-11.50: 1. szekció
11.50-12.30: Beszélgetés szünet
12.30-13.30: 2. szekció
13.30-14.45: Beszélgetés szünet, workshopok
14.45-16.00: 3. szekció
16.00-16.30: Beszélgetés szünet, workshopok
16.30-17.40: 4. szekció

17.40-18.00: Beszélgetés


A teljes programot és előadóink listáját itt találod !!!!!


A SZÜNETEKBEN
Az előadásblokkok közötti szünetekben partnereink standjánál interaktív játékos feladatokkal kapcsolódhattok ki.

EPAM Systems
Ezabeszéd – Toastmasters retorika klub
Zöldlevelecske Salátaműhely


BELÉPŐJEGY
Az IH-ban vagy TIXA oldalon vásárolt belépőjegyed mindenképp hozd magaddal. Ezek bemutatása után adjuk át a passzod. Csak ezzel léphetsz be a konferencia területére. A passz egyedi, másra át nem ruházható. Kérjük, egész nap viseld, mert egyrészt megkönnyíti az ismerkedést, másrészt ezzel igazolod, hogy résztvevő vagy.

ÉRKEZÉS
regisztráció 09:00 és 09:50 között zajlik, az első előadás pedig pontosan 10:00-kor kezdődik. Kávéval és frissítővel várunk már 9 órától. Érkezz időben, hogy legyen időd reggel feloldódni, ismerkedni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Ha időben érkezel, tiéd lehet a legjobb hely! A szekciók alatt az előadóterem ajtóit zárva tartjuk. Az előadók sokat készültek a konferenciára, tiszteljük meg őket azzal, hogy nem zavarjuk meg az előadásaikat!

ÖLTÖZKÖDÉS
A TED és a TEDx rendezvények egyik informális szabálya, hogy „Tilos a nyakkendő!”. Gyere a TEDxSzeged-re olyan ruhában, amelyben kellemesen, kényelmesen érzed magad. Ha valami általánosan jellemző a TED és TEDx-ek világára, akkor az a mosoly és az optimista hozzáállás. Vedd figyelembe ugyanakkor, hogy a rendezvényről filmfelvétel és fotók is készülnek.


KÖZÖSSÉGI MÉDIACSATORNÁK
Számos közösségi médiacsatornán keresztül kapcsolatba léphetsz velünk az esemény előtt, alatt és után. Ezeken a csatornákon keresztül folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk a résztvevőknek, és azoknak is, akik online követik az eseményeket.
Amennyiben úgy érzed, szeretnéd azonnal megosztani a konferencia élményét, kérünk, hogy a szünetekben tedd meg ezt!
Használd a #TEDxSzeged, a #TEDxSzeged2019 és a #kapcsolodjokosan hashtaget az Instagramon.
Facebook oldalunkon is tudósítunk az eseményről mindazoknak, akik nem tudtak eljönni. Itt természetesen utána is várunk majd, hogy az élményeinkről beszélgessünk!
Az Instagramra folyamatosan töltjük fel a képeket az esemény alatt és után.
 
TELEFON
Kérünk, hogy belépéskor feltétlenül kapcsold ki a telefonod! Mind az előadók, mind a közönség számára roppant zavaró, ha az előadások közben megcsörren valakinek a mobilja.

KAMERA és FÉNYKÉPEZŐGÉP
Az előadások alatt tilos fényképeket és filmfelvételt készíteni. Minden előadást rögzítünk, és a felvételek a konferencia után online elérhetők lesznek. A hivatalos, jó minőségű képek a weboldalunkról, és a Flickr oldalunkról,  szünetekben nyugodtan fényképezhetsz.

KÉP- és HANGFELVÉTEL
A TEDxSzeged nyilvános rendezvény. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amelyen te, mint résztvevő is feltűnhetsz. Kérünk, számíts erre, és arra, hogy ezzel kapcsolatban semmilyen követelést nem támaszthatsz a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.
 
ÉTEL
Apró sós süteményekkel, kávéval és frissítőkkel készülünk nektek az esemény alatt, viszont a belépőjegy az ebéd árát nem tartalmazza.
 
KAPCSOLATÉPÍTÉS
Mivel nemcsak az előadók, hanem a közönség is rendkívül érdekes emberekből áll, a TEDx-élmény egyik legfontosabb eleme, hogy minél többen megismerkedjetek egymással. Ezért az egyes felvonások között hosszú, beszélgetésre alkalmas szüneteket tartunk. Nyugodtan lépj oda bárkihez, ez a TED- és TEDx-eseményeken természetes.


Köszönjük az érdeklődésed és figyelmed!

Találkozunk október 5.-én, szombaton reggel!

Üdvözlettel:
TEDxSzeged csapata