Kezdőlap

TEDx konferencia Szegeden!

A TEDx Szeged színpadán gondolatébresztő történetek, lebilincselő előadások és motiváló emberek várják a látogatókat! 2019. október 5.-én az IH Rendezvényközpontban kerül megrendezésre Szeged első TEDx rendezvénye, mely egy függetlenül megrendezett TED konferencia, ahol az Ideas Worth Spreading („Gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni”) szellemében közösségek, szervezetek vagy egyének gondolatébresztő és aktívan kommunikáló közeget hoznak létre a helyi közönség személyes, tevékeny részvételével. A TEDx Szeged első témája az “Okosan Kapcsolódó Világ”.

2 thoughts on “TEDx konferencia Szegeden!

 1. Tisztelt Szervezők!

  Jelentkezni szeretnék előadónak a TEDxSzeged rendezvényre. Ehhez láttam, szükséges küldeni egy maximum 5 perces videót, amiben az általam kiválasztott témáról beszélek. Szeretnék egy jól összeszedett videót küldeni Önöknek, amit hamarosan elkészítek. Mikor zárul le a jelentkezés? Meddig tudok ezzel Önökhöz jelentkezni?

  Válaszukat előre is köszönöm!


  Üdvözlettel,

  Virág Gergely
  +36 30 973 8374

  1. Kedves Gergely!

   A jelentkezés akkor fog lezárulni, ha elegendő jelentkező adta be a pályázatát hozzánk, konkrét határidőnk jelenleg nincs. A következő 1-2 héten belül hogyha sikerül elkészülni a videóval, mindenképp meg fogjuk nézni 🙂

   Üdvözlettel:
   A TEDx Szeged szervezőcsapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük